Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Miért gondolod, hogy egyedül vagy? Abortuszra készülsz? Úgy érzed, hogy senki nem tud segíteni? Ne engedd, hogy a félelem döntsön helyetted! Vár a megoldás! Vár a segítség!

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2015. rendelkező évre előzetesen regisztrált szja 1%-os kedvezményezettekről. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 4. § (8) bekezdése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alábbiakban ad tájékoztatást a 2015. rendelkező évre regisztrált kedvezményezettek adószámáról, nevéről, székhelyéről, regisztrációjuk állapotáról.

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2015. rendelkező évben tett, szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből kizárt civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről és a kizárással érintett rendelkező évről.

Ossza meg az információt!

Kimutatás a 2015. rendelkező évi technikai számokról. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az „SZJA 1+1%/Technikai számok 2015” menüpontban a 2015. január 1-jei állapotnak megfelelően ad tájékoztatást a 2015. rendelkező évi technikai számokról.

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2014. rendelkező évi érvényes technikai számmal rendelkező bevett egyházakról és kiemelt költségvetési előirányzatról. 

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2014. rendelkező évi érvényes civil kedvezményezettekről. Közlemény a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról és székhelyéről, a 2014. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2015. január 29-jei állapot szerint.

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó