Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Hétfőtől (2019.03.18.), előreláthatóan nyár közepéig egyenirányítják a Cinkotai utat, így az M0-ra csak kerülővel lehet majd kijutni a Cinkotairól. Azok, akik a Bökényföldi utat választották eddig hazafele, csak kerülővel érhetik el Rákosmentét.

A Bökényföldi útnak, a Cinkotai út és Újszász utca közötti szakasza lesz egyirányú Mátyásföld felé. A Cinkotai útnak pedig a Nógrádverőce úttól a Bökényföldi útig terjedő része lesz egyirányú Rákoskeresztúr felé.

A BKK közleménye szerint az érintett buszjáratok közlekedési rendje is megváltozik:

– A 46-os autóbusz Újpalota felé a Cinkotai út helyett a Bökényföldi úton közlekedik, és a 276E busz Örs vezér tere irányú megállóhelyein áll meg. A Helikopter lakópark irányú buszok útvonala nem változik.

– A 176E és a 276E autóbusz Rákoscsaba felé a Bökényföldi út helyett a 46-os autóbusz útvonalán (Újszász utca–Somkút utca–Simongát utca–Cinkotai út), közlekedik és a 46-os busz Helikopter lakópark irányú Papír utca, Farkashalom utca megállóhelyein áll meg. Az Örs vezér tere M irányú buszok útvonala nem változik.

– A Móricz Zsigmond körtér M felé tartó 908-as autóbusz a Cinkota autóbuszgarázstól indulva a Bökényföldi út–Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca–Batthyány Ilona utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs, az Erdei bekötőút és a Nagytarcsai út megállóját. Ideiglenes útvonalán a 276E buszjárat Cinkotai autóbuszgarázs és Petőfi tér közötti megállóiban, majd a 46-os busz Bökényföldi út és Georgina utca közötti megállóiban lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs irányú buszok útvonala nem változik.

– A Gödöllő felé tartó 992-es autóbusz a Cinkota autóbuszgarázstól indulva a Bökényföldi út– Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs és a Vidámvásár utca (Georgina utca) közötti megállóit. Ideiglenes útvonalán a 276E buszjárat Cinkotai autóbuszgarázs és Petőfi tér közötti megállóiban, majd a 46-os busz Bökényföldi út és Cinke utca közötti megállóiban lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs irányú buszok útvonala nem változik.

– A Cinkotai autóbuszgarázs felé tartó 996-os és 996A autóbusz az Újszász utca–Somkút utca–Vidámvásár utca–Simongát utca–Cinkotai út–Bökényföldi út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Nebántsvirág utca és a Cinkotai autóbuszgarázs közötti megállóit. Ideiglenes útvonalán a 46-os buszjárat Bökényföldi út és Erdei bekötőút közötti megállóiban lehet felszállni rá. Az Újpest-központ irányú buszok útvonala nem változik.

– A 146A, a 968-as és a 998-as autóbuszra a Cinkotai autóbuszgarázsnál a 46-os buszjárat megállójában lehet felszállni.

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk elérésére.

Forrás: rakosvidek.hu

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

Még több hír Kelet-Pestről

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata 2019. november 21-én este 18:00 órától közmeghallgatást tartott a Vigyázó Sándor Művelődési Ház fórumtermében.
Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata immáron hatodik alkalommal rendezett közszolgálati nyugdíjas találkozót.
A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium Diákönkormányzatának (Balassi DÖK) rendezésében ismét 24 órán keresztül pattogott a labda a tornateremben.
Kovács Péter polgármester 2019. október 29-én Főváros Védelméért oklevelet vett át a Fővárosi Kormányhivatal dísztermében.
40 évvel a megépítése után ismét hangulatos közösségi tér az Újhegyi sétány.
A főváros XVI. kerülete idén mintegy 1,2 milliárd forintos állami támogatást szerzett földutak aszfaltozására – közölte a kerület polgármestere csütörtökön sajtótájékoztatón.
Szeptember 4-én délután Rákoskeresztúr Fő terén is helyet kapott egy napjainkban igen közkedvelt városmarketing elem: Rákosmente látványos városfelirata.
Rákosmente Önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes lombzsákosztást szervez annak érdekében, hogy a XVII. kerület lakói környezetbarát módon szabaduljanak meg a felesleges...
„Az Országgyűlés elé terjesztett indítványok elfogadása előrelépést jelenthet, de Kőbánya számára a valódi megoldás az lenne, ha a trafikok nem árusíthatnának szeszes italt.”– mondta a...
Kovács Péter polgármester köszöntötte Dr. Bálint Györgyöt, vagy ahogy az egész ország ismerő őt Bálint gazdát, 100. születésnapja alkalmából.
A Kőbányai Önkormányzat által működtetett napközis nyári táborban mind a kilenc hetén nyeregbe pattanhatnak a táborozó iskolások, a Kőbánya Bringa programnak köszönhetően.
Egyedi tervezésű új eszközökkel, Kőbánya hagyományait idéző két új játszótér várja mostantól a gyerekeket a kerület egyik legkedveltebb helyszínén, az Óhegy parkban.
Önkormányzatunk és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat (KESZ) vezetői, valamint számos cinkotai érdeklődő jelenlétében június 5-én átadták a Cinkotai Egészségházat.
Rákosmente Önkormányzata a közútfejlesztések mellett a gyalogjárdák felújítására, biztonságossá tételére is nagy figyelmet fordít, így a közelmúltban 26 helyszínen fejeződtek be a gyalogosok...
Immár harmadik alkalommal rendezték meg kerületünkben a Távírótörténeti Konferenciát, melynek helyszíne a Podmaniczky-Vigyázó Kastély oldalszárnya volt.
Több száz kisgyermeket emeltek szüleik, nagyszüleik a magasba május 11-én, a Heltai téren megrendezett Liget Pikniken.
A véletlennek köszönhetően a Humusz Szövetség segítségével Szász József alpolgármester találkozott egy környezettudatos kerületi diákkal, Szabó Bencével, aki az Erzsébet-ligetben lévő Budapesti...
A XVI. kerületi Önkormányzat 2018-ban sikerrel pályázott a Határtalanul! program Kárpátaljai szolidaritási alprogramjára.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Ön is hirdetne?

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

hirdetés

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó