Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

áromnapos képzésen vettek részt a XV. Kerületi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) tagjai november 24–26. között a Budai II. László Stadionban.

Tizennégy iskolából összesen huszonnégy általános és középiskolás fiatal érkezett a tréningre, melyen a közösségfejlesztő és csapatépítő programok mellett önismereti foglalkozást is tartottak a diákoknak. Polus Enikő mentálhigiénés szakember, tréner kamaszkori problémákról és a nehézségek megoldásáról beszélgetett a fiatalokkal. Ezenkívül a rendezvényen szó volt a demokráciaelméletről, a választás folyamatáról, valamint arról, mi a szerepe a GYIÖK-nek. A képzést Kormos Adrienn ifjúsági referens és Balog Fruzsina GYIÖK-segítő koordinálta. A találkozón egy évre megválasztották a tisztségviselőket is, a diákpolgármester Mihály Gergő lett, míg Koczanda Anikó és Gábor Balázs az alpolgármesteri, Dobák Réka pedig a jegyzői feladatokat látja el a jövőben.

 

Forrás: bpxv.hu

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó