Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A kerületi köztisztaság és közrend állapotáról készült bizottsági beszámoló is szerepelt a képviselő-testület november 7-i napirendjei között.

A Köztisztasági Rendkívüli Bizottság vizsgálta a kerületben a köztisztaság, közbiztonság állapotát, és intézkedési javaslatokat fogalmazott meg ezekkel kapcsolatban.

A bizottság tíz szempont alapján végezte a vizsgálatot. Ezek a következők voltak: szemétszállítás, a szemétgyűjtők ürítésének gyakorisága, illegális szemétlerakás; térfigyelő kamerák; közvilágítás; hatósági fellépés, jogalkotás; kocsmák, piacok; hajléktalanok; utcabútorok, csapok, homokozók; kutyapiszokgyűjtők, kutyafuttatók; magánterület, közterület tisztasága, parlagfű, prevenció.
A tényfeltáró vizsgálat eredményeként, a bizottság javaslatára a képviselők az alábbi határozatokat fogadták el. További részletek az xvmedia.hu oldalon olvashatók.

 

Forrás: bpxv.hu

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó