Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Nemcsak gyerekeknek lehet érdekes program a Kozmosz Kalauz az AsiaCenterben.

Idén is lenyűgöző előadásokkal, valamint az Utazó Planetárium fantasztikus képi világával várja vendégeit az AsiaCenter Kozmosz Kalauz programja november 18-24-ig.

November 23-án, szombaton 10 órától este 20 óráig, vasárnap pedig 10 órától este 19 óráig bárki ingyenesen beleshet a kozmosz titokzatos világába és a csillagok szemkápráztató univerzumába. A Nyugati szárny 1. emeletén, az Utazó Planetárium kupolája alatt a 360 fokos fulldome vetítéseket tartanak.

A programban változatos témájú, érthető nyelvezetű planetáriumi műsorok szerepelnek, amelyek középpontjában a Naprendszer, a Hold, a Nap, a maja csillagászat és az emberiség kozmikus eredete áll. Szombaton érdemes ellátogatni Kis-Tóth Ágnes, az ELTE doktoranduszának fizikai előadásaira is.

Az érdeklődők egy látványos fotókiállítás keretein belül egy héten át gyönyörködhetnek Éder Iván csillagászati témájú képeiben is.

A rendezvény Facebook-eseménye itt található.

Forrás: bpxv.hu

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó