Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat az „Add a kezed” bűnmegelőzési programsorozat keretében folytatja kitelepülését a Pólus Centerben.

November 25-én déli 12:00 órától 16:00 óráig ismét várják az érdeklődőket a felkészült szakemberek a Rendőrség, az Önkormányzati Rendészet és a Polgárőrség részéről. A „Párbeszéd a polgárokkal” szlogen jegyében a besurranó tolvajok által elkövetett bűncselekmények és a trükkös lopások (szolgáltatók nevével visszaélés) megelőzésének témakörében egy egyszerű bűnmegelőzési totó kitöltésének keretében praktikus, gyakorlati tanácsokat adnak munkatársaink, hogyan kerülhetjük el, hogy bűncselekmény áldozatává váljunk, illetve kik nyújtanak segítséget, ha mégis megtörténik a baj!

A totót kitöltők részére szóró ajándékok kerülnek kiosztásra, a pályázat lógójával ellátott hűtőmágnes, toll és karkötő közül lehet választani.

Kérem, keressék a fenti rendezvényen az „ADD a kezed” feliratú standunkat!

 

Forrás: bpxv.hu

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó