Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

 • Kérjük, a hatékony és gördülékeny munkavégzés érdekében ezen időszak alatt a fent megnevezett szakaszon a parkolósávokat ne vegyék igénybe.

 • Azok számára, akik szeretnének parkolási lehetőséget igénybe venni biztosítunk helyet a Vágóhíd utca 13. szám alatt található Tűzoltó-parancsnokság területén szeptember 5-én, vasárnap 19:00 órától szeptember 6. hétfő 18:00 óráig.
 •  

  • A helyek korlátozott számban vehetők igénybe, ezért kérjük, előzetesen regisztráljon a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

   

  • Akik nem álltak el, azokat lehetőség szerint telefonon keressük, ha nem hagyják el a parkolósávot, elszállítjuk gépjárművüket.

   

  • Továbbá kérjük az üzlet-tulajdonosokat, hogy ebben az időszakban áruikat ne tegyék ki a járdára.

   

  • A terület takarítása ütemezett lesz, a következő hetekben a környező utcák járdáit is letakarítjuk.
   A felmerülő kellemetlenségek miatt kérjük szíves megértésüket.

  Forrás: ferencvaros.hu

  Még több hír Dél-Pestről

  Azonosították a rendőrök azokat a férfiakat, akik bő egy héttel ezelőtt betörtek egy optikai üzletbe Budapest IX. kerületében.
  A Városgazda18 munkatársai saját terveik alapján már készítik azt a kéttornyú játszóvárat, ami 7,5 X 6 méter területű lesz, a bástyája pedig 4 méter magas.
  Más a nő, más a férfi címmel a Kispesti Helikon Kulturális Egyesület nő tagjainak csoportos kiállítása nyílt meg a Nagy Balogh János Kiállítóteremben. A 11 női művész kiállítása november 14-ig...
  Az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény előírja, hogy az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végezzen.
  Budapest egyik legnagyobb kültéri falfestését adták a csepeli Kossuth Lajos utca 88. szám alatti társasház tűzfalán szeptember 20-án, amellyel a koronavírus-járvány frontvonalában dolgozók...
  Mint azt az ittlakunk.hu is megírta, hat új szabadtéri fitneszparkot alakítanak ki Soroksáron.
  Kérjük, a hatékony és gördülékeny munkavégzés érdekében ezen időszak alatt a fent megnevezett szakaszon a parkolósávokat ne vegyék igénybe.
  Megkezdődött a Fáy utca és környéke szociális integrált rehabilitációja című program megvalósítása. A munkálatok nagyjából másfél évet vesznek igénybe, és több mint negyven lakást érintenek.
  Kísérleti jelleggel a vegyszermentes gyomirtás egy új technológiáját próbálják ki a kispesti közterületeken, elsősorban ott, ahol kézi munkával a gyomtalanítás már nem megoldható.
  Ingyenes szűrővizsgálatokkal is egybekötött egészségnapot tart a Dél-pesti Kórház
  2021. szeptember 6. napjától várhatóan 2021. szeptember 30. napjáig bezáróan a Magyar Telekom Nyrt. optikai hálózat kiépítési munkálatokat tervez a Budapest XXI. kerület önkormányzati fenntartású és...
  Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata a kerület lakosai részére lehetőséget biztosít Covid antigén gyorstesztekkel történő szűrésre (mintavétel orrnyálkahártyából).
  Tűzoltók egy soroksári bevásárlóközpont parkolójában, ahol kigyulladt öt személygépkocsi 2021. szeptember 6-án.
  A H7-es HÉV szeptember 1-től, szerdától újra a teljes vonalon, a Boráros tér és Csepel között közlekedik, ennek köszönhetően Csepel központjából – a legforgalmasabb időszakokban is – újra 9 perc...
  Nehéz csoportba került a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga pénteki sorsolásán: a magyar bajnokcsapat a német Bayer Leverkusennel, a skót Celtic Glasgow-val és a spanyol Real Betisszel szerepel...
  Layher ideiglenes tető segíti a soroksári templom felújítását
  2021. augusztus 30. napjától várhatóan 2021. szeptember 26. napjáig bezáróan a területileg illetékes áramszolgáltató villamosenergia-hálózat fejlesztési munkálatokat tervez a Budapest XXI. kerület...
  Idén augusztus 22 – szeptember 3. között lesz a XX. kerületben a 2021. évi lakossági lomtalanítás .

  A címlapról

  A közlekedési balesetek nagy része azért fordul elő, mert valaki...
  Futóverseny miatt forgalmi korlátozások lesznek vasárnap Budapesten,...
  Egy hét alatt több mint hatszáz esetben kellett intézkedniük a...
  A szervezők összesítése szerint a kapcsolódó rendezvényekkel együtt...
  Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában...
  A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása...

  Könyvajánló

  Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa, Sándor P Váci: An English Dimension - The diaries of the Hungarian Count István Széchenyi 1832-1834 című könyve.
  Amikor egy zenész könyvet ír, akkor mindenre fel kell készülni, akár még arra is, hogy egy szép nap becsenget a Terrorelhárítási Központ.
  Az új kötet a szerző 2018 és 2020 között született verseiből és fotóiból állt össze.

  Blogok, vélemények, olvasók írásai

  Az amerikai elnök döntése hamarosan Magyarországon is éreztetheti hatását.
  A Fauda sikere után azt hiszem nem vagyok egyedül, aki egy újabb jó mozira számított Lior Raz főszereplésével.
  Közismert, hogy Karácsony Gergely korábban bejelentette: nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.

  Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

  Különleges lehetőséget kínál a Servitor Pro Multis Nonprofit Kft. a már meglévő és a most belépő ügyfelei számára.
  Tizenöt civil ötletet valósít meg a főváros az egymilliárd forintos részvételi költségvetésből a szavazatoknak megfelelően – jelentették be a főváros vezetői keddi sajtótájékoztatójukon.
  - Civilek és katonák példaértékű összetartása -
  Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech