Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

header logo

A Hungexpo Vásárközpontban 2019. február 21-24. között, az Utazás kiállításon Bács-Kiskun megye és Kecskemét belföldi díszvendégként bemutatja a térségre jellemző turisztikai, gasztronómiai, kulturális és népművészeti értékeit.
Bács-Kiskun megyét magával ragadó vendégszeretet, kiváló gasztronómia és kimeríthetetlen élményforrás jellemzi. Mindez tükröződik majd a több száz négyzetméteres standon, ahol 25 önkormányzat és 6 szervezet mutatja be látnivalóit, rendezvényeit, gasztronómiáját és hírességeit.
 
Kecskemétet évszázados hagyományok, erős kulturális gyökerek jellemzik, melyek a stabil gazdasági környezettel, az új egyetemmel, változatos rendezvényekkel, igényes vendéglátóhelyekkel, modern sportlétesítményekkel biztosítják mindazt, ami egy kiegyensúlyozott, boldog élethez szükséges.
Győződjön meg róla! Látogasson el standjainkhoz, ismerje meg Bács-Kiskun megyét és a térség „szívét”, Kecskemétet!
Ízelítőt adunk itt és az Utazás 2019 kiállításon Bács-Kiskun megye és Kecskemét attrakcióiból:
 
Csobbanj!
Csobbanj termál- és gyógyfürdőinkben, többek között Kecskeméten, Kiskunmajsán, Tiszakécskén, vagy szabadvízi strandjainkon a Szelidi- és a Vadkerti-tavon, vagy a Duna és a Tisza parton!
 
Parti-túrázz!
Horgássz Nagybaracskán, vagy számos halas tavunkon, kirándulj a Kolon-tónál és sportolj a Meszesi Duna-parton, a kecskeméti szabadidőközpontban vagy mindezt egy helyen, Tiszaugon!
 
Ízleld meg!
Ízleld meg kiváló borainkat, a bajai halászlevet, a kecskeméti barackpálinkát és a kalocsai fűszerpaprikát, vagy a helyi specialitások egyikét, a kunszentmiklósi birkapörköltet vagy a lajosmizsei szamócalekvárt!
 
Fedezd fel!
Fedezd fel a megye és szülötteinek - Petőfi Sándor, Móra Ferenc, Kodály Zoltán - kincseit és emlékeit. Nézd meg hogyan készül a halasi csipke, a kalocsai hímzés, vagy a bácsalmási és a tiszakécskei kékfestő!
 
Szabadulj fel!
Szabadulj fel és élvezd a vendég-szeretetünket és finomságainkat hangulatos fesztiváljainkon, például a bugaci Ősök Napján, a Bócsatoron vagy a kecskeméti Hírös7 Fesztiválon!
 
Halmozd az élvezeteket!
Kóstold meg füstölt szikpontyunkat, birkapörköltünket, kézműves konyakmeggyünket, söreinket és kiváló borainkat a 307/A és a 308/A standon!
 
Az Utazás kiállítás nyereményjátékain nyerj a több, mint 30 nyeremény közül páros hétvégét a Four Points by Sheraton Hotelbe, a Barack Hotelbe, a Három Gúnár Hotelbe, a Gerébi Kúriába vagy a Biczó Csárdába! Nyereményekről ITT olvashatsz.

Egyidejű kiállítások, események:


Az Utazás kiállítás belépőjegyével megnézheted az egyidejű Budapest Boat Show-t (G és F pavilon), Karaván Szalont (A pavilon), Afrika Expo-t (A pavilon) és a 8. Járatlan Utakon Fesztivált (25 pavilon) is. Ne hagyd ki!

 

A Budapest rovat további hírei

Magyarországon is egyre többen próbálnak átállni az egészséges életmódra, aminek szerves részét képezi a helyes táplálkozás is.
A takarmányárak világszintű emelkedése nehéz helyzetbe hozta az állattartókat, a hús drágulása elkerülhetetlen - mondták a Portfolio keddi online konferenciáján részt vevő termelői szervezetek és...
Több mint négymillió forint értékű hamis ruházati termékeket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy Hegyeshalomnál ellenőrzött török teherautóból.
Várjon Dénes online szólóestjével folytatódik kedden az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat.
Magyar dalszövegeket népszerűsítő rendezvénnyel várják az érdeklődőket május 25-én a fővárosi Muzikumba. A Mai Dal című kezdeményezéshez kapcsolódva dalszövegírói versenyt is hirdetnek.
A magyar miniszterelnök üdvözli az UEFA, a labdarúgás európai szervezetének azon álláspontját, amely határozottan kiáll az európai Szuperliga létrehozására irányuló törekvések ellen, és hitet tesz a...
Összegyűlt kellő számú, 15 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége az...
Kányádi Sándor versmondó és versillusztrációs versenyt rendez a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara a magyarországi és a Kárpát-medencei felsőoktatási intézmények hallgatóinak.
Fintech Design Versenyt hirdet a Digitális Jólét Program (DJP) a felsőoktatásban tanulók számára, a megmérettetésre április 30-ig lehet jelentkezni, és május 31-ig kell benyújtani a pályázatokat -...
Az Anne Frank naplója című monooperát közvetíti a Budapesti Operettszínház pénteken, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján.

A címlapról

A kiberbűnözők hamis oltási ajánlatokkal próbálják kicsalni a...
Február elején fontos új funkciókkal bővült a Személyreszabott...
A Nagyvásárcsarnok lesz a központi közösségi tere a Diákvárosnak,...
A szolgáltatók sokéves gyakorlata alapján a távfűtési szezon április...
Megérkezett a tavasz, előkerülnek a garázsokból a motorok és...
A hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumok 5-8. évfolyamai a jelenlegi...

Könyvajánló

A csapathatékonyság hét összetevője
Egy család története mutatja meg, hogy az autizmus nem csapás, hanem lehetőség
Hat lépés a tisztánlátás felé egy komplex világban
Velence idén március 25-én ünnepli 1600. születésnapját.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat IfYou programjában több mint 15 ezer fiatal került közelebb az önkéntességhez
A BHRG Alapítvány összeállításában a jelenlegi nehéz helyzetben, bezártságban találhatunk segítséget, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő jókedvben, közös örömökben legyen gazdag, emellett a mindig hasznos, játszva tanulásra is sor kerüljön.
36 hónapja tartó egyeztetéssorozat után példaértékű konszenzus született a zöld szervezetek, a civil szervezetek és a Hegyvidéki Önkormányzat között a Normafán kialakítandó lombkorona-tanösvény ügyében. A szerdai egyeztetésen a tervező csapat és az önkormányzat mellett az alábbi szervezetek képviselői vettek részt
A gyerekvállalás bátorítására indított petíciót a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerdán; a kívánt gyerekek megszületéséért tevékenykedő civil szervezet nyilatkozatát online írhatják alá a támogatók.