Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Programok, események

Ön is tölthet fel hírt ebbe a rovatba! Hogyan?

  • Alkalmi feltöltéshez nem kell regisztrálni, csak jelentkezzen be és használja a "vendeg" felhasználónevet és a "vendeg" jelszót. 
  • Ingyenes hírküldéshez a "Programok, események" rovatba kattints ide!

  • Ha rendszeresen küldene cikkeket, javasoljuk, hogy előbb regisztráljon itt, mert akkor a neve (szervezetének neve) alatt jelennek meg a cikkei. 
  • Ingyenes hírküldéshez a "Programok, események" rovatba kattintson ide!

  • Ingyenes hírküldéshez a "Programok, események" rovatba kattintson ide!

A beküldött anyagok csak szerkesztői jóváhagyás után jelenhetnek meg. A szerkesztés, valamint a publikálás indoklás nélküli megtagadásának jogát fenntartjuk.

Zenés mono-terápia egy felvonásban, Duna Palota, Kamaraterem: 2019. november 22. és december 1. 19 óra.Zenéjét szerezte, rendezte és az előadást játssza: Kisfaludy Zsófia Az előadás után feldolgozó beszélgetésre várjuk a nézőket, melynek moderátora Füzes Nóra viselkedéselemző. Belépőjegy: 2500 Ft, jegyigénylés a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Sally Porter gyakran elveszíti az időt. Nem tudja, hogyan került a metróba, miért vannak festékfoltok a blúzán, ki töltötte fel a konyhaszekrényét mandulás süteménnyel, hogyan kerültek a lakásába csipkés kombinék, vagy, hogy miért van bekötözve a csuklója. Órák, sőt, néha teljes napok is eltűnnek az életéből és Sally csak próbálja összerakni a darabkákat. Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet után aztán találkozik Dr. Ash pszichiáterrel, aki szembesíti az igazsággal: több személyiség él benne egyszerre. Szám szerint öt... De mit lehet ilyenkor csinálni? Tagadni és elmenekülni? Vagy elfogadni az igazságot és szembenézni önmagunkkal? Daniel Keyes: Az ötödik Sally című regénye alapján írta: Kisfaludy Zsófia és Varga Lóránt. Látvány és plakátterv: Mónus Tímea. Dalszövegíró és asszisztens: Libor LauraMentor-Rendező: Radó Denise (Jászai Mari-díjas)Külön köszönet: Nemes Richárd, Szekeres László, Abdai Bálint

Ossza meg az információt!

Title

November 16-17-én Siófokon évadzárót ünnepelnek a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon

 
 
 

Aki a siófoki utcákon és a Balaton parton szeretné teljesíteni a klasszikus maratoni távot, de a 42 kilométer egyben való teljesítéséhez még nem felkészült, az most 1 vagy 2 nap alatt 2 vagy 3 szakaszban teheti meg ezt.

A rendezők szombat estére is különlegességgel készülnek. A Hotel Magisterben este 7 órától az Idei Spartathlon női és férfi győztesével Maráz Zsuzsival és Bódis Tamással a verseny 8. helyezettje Simonyi Balázs ultrafutó-filmrendező beszélget majd. 

 
 
 

Eseményinformáció

 
 
 

Időpont:  2019. november 16-17.
Rajt/cél helyszíne: Siófok, Petőfi sétány 32. előtt

Rajtok:

szombat 10:00 - harmadmaraton (14,065 km)

szombat 12:30 - félmaraton (21,097 km)

szombat 15:30 - gamer futam (1024 m)

szombat 16:00 - hatodmaraton (7,032 km)

vasárnap 10:00- félmaraton (21,097 km)

További információk a versennyel kapcsolatban: www.futanet.hu

Ossza meg az információt!