Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

 A 17-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as, valamint az 56-os villamosok július 31. és augusztus 22. között nem tudnak áthaladni a Bocskai út és a Fehérvári út kereszteződésében, mert felújítják a csomópontban lévő villamosvágányokat.

A munkák miatt a szerelvények északról és délről is Újbuda-központig, a kereszteződés két oldalán kialakított végállomásokig közlekednek.

Fehérvári úti villamosok közlekedése július 31-én 7 órától augusztus 22-ig az alábbiak szerint alakul:

• A 17-es villamos megosztva, két szakaszon, a Bécsi út / Vörösvári út és Újbuda-központ között, illetve Újbuda-központ és a Savoya Park között jár.

• A 41-es villamos megosztva, két szakaszon közlekedik a Bécsi út / Vörösvári út és Újbuda-központ, valamint Újbuda-központ és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között.

• A 47-es villamos rövidített útvonalon, Újbuda-központ és a Városház tér között jár. Újbuda-központtól, illetve a Móricz Zsigmond körtérről a belváros felé az M4-es metróval vagy a sűrűbben közlekedő 49-es villamossal lehet utazni.

• A 48-as villamos nem jár, a Savoya Park a sűrűbben közlekedő 17-es villamossal érhető el.

• Az 56-os villamos módosított útvonalon, Hűvösvölgy és a Csóka utca között közlekedik mindennap az 56-os és az 56A villamosok üzemidejében, ezért az 56A villamos nem jár.

• A 61-es villamos meghosszabbított útvonalon, Hűvösvölgy és Újbuda-központ között jár.

A két szakaszon, megosztva közlekedő villamosokra Újbuda-központnál rövid gyaloglással lehet átszállni.

Figyelem! Az előkészítő munkák miatt július 31-én, szombaton hajnali üzemkezdettől reggel 7 óráig így közlekednek a Fehérvári úti villamosok:

• A 17-es villamos csak a Bécsi út / Vörösvári út és Újbuda-központ között jár, a Móricz Zsigmond körtér és a Savoya Park között a 17-es pótlóbusszal lehet utazni.

• A 41-es villamos megosztva, két szakaszon közlekedik a Bécsi út / Vörösvári út és Újbuda-központ, valamint a Kamaraerdei Ifjúsági Park és Budafok kocsiszín között. Újbuda-központ és Budafok kocsiszín között a 17-es vagy a 47-es pótlóbusz jár.

• A 47-es villamos nem jár, a Móricz Zsigmond körtér és a Városház tér között a 47-es pótlóbusszal, a Móricz Zsigmond körtér és a Deák Ferenc tér között a sűrűbben közlekedő 49-es villamossal lehet utazni.

• Az 56A villamos nem jár, az 56-os villamos módosított útvonalon, Hűvösvölgy és a Csóka utca között közlekedik.

• A 61-es villamos meghosszabbított útvonalon, Hűvösvölgy és Újbuda-központ között jár.

A belváros felé alternatív eljutást biztosít a 133E busz, valamint az M4-es metró. Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki a megfelelő útvonalat az úti cél eléréséhez.

A munkák ideje alatt az autóval közlekedőknek csomóponti sávkorlátozásra kell számítaniuk a Bocskai út és a Fehérvári út kereszteződésében, illetve a felújítás ideje alatt az Október huszonharmadika utcáról nem lehet balra kanyarodni a Fehérvári útra. A BKK kéri a gépjárművel közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rend miatt fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Forrás: budafokteteny.hu

A Budapest rovat további hírei

A közlekedési balesetek nagy része azért fordul elő, mert valaki hibázik, de az is nagyon gyakori, hogy a közlekedők egyszerűen nem tartják be a KRESZ-t, és ez okoz bajt.
Újra lesz gyerekemelés szombaton országszerte - közölte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pénteken az MTI-vel.
Több mint ezer program várja péntektől vasárnapig az érdeklődőket a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozaton országszerte és a határon túl.
Bő egy hónap maradt az idei nyári időszámításból, október végén, ezúttal éppen 31-én hajnalban szokás szerint egy órával vissza kell majd forgatnunk az óramutatókat - írja a G7, amely szerint ennek...
Áradás, szárazság, hőség: világszerte súlyosan érintették a klímaváltozás miatti időjárási szélsőségek a durumbúza-ültetvényeket, ami miatt a tészták ára is jócskán megemelkedhet.
Elindul az őszi nosztalgiaszezon a Duna-parti villamosvonalon: az érdeklődők október 25. és október 31. között minden hétvégén igénybe vehetik a 2-es villamos vonalán közlekedő...
A Volánbusznál folyamatosan emelkedő bérekkel, javuló munkakörülményekkel számolhatnak a dolgozók, az elmúlt öt évben több mint 50 százalékos keresetnövekedés valósult meg, 2022-ben pedig átlagosan...
Új magánkórházat nyitott a fővárosban a Doktor24 Medicina Zrt., a csaknem 3 milliárd forintos beruházással elkészült Multiklinika háromezer négyzetméteren nyújt járó- és fekvőbeteg-ellátást -...
Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában rendezett Arnold Classicon.
Természetfotó-kiállítás az Erzsébet téren

A címlapról

A közlekedési balesetek nagy része azért fordul elő, mert valaki...
Futóverseny miatt forgalmi korlátozások lesznek vasárnap Budapesten,...
Egy hét alatt több mint hatszáz esetben kellett intézkedniük a...
A szervezők összesítése szerint a kapcsolódó rendezvényekkel együtt...
Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában...
A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása...

Könyvajánló

Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa, Sándor P Váci: An English Dimension - The diaries of the Hungarian Count István Széchenyi 1832-1834 című könyve.
Amikor egy zenész könyvet ír, akkor mindenre fel kell készülni, akár még arra is, hogy egy szép nap becsenget a Terrorelhárítási Központ.
Az új kötet a szerző 2018 és 2020 között született verseiből és fotóiból állt össze.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Az amerikai elnök döntése hamarosan Magyarországon is éreztetheti hatását.
A Fauda sikere után azt hiszem nem vagyok egyedül, aki egy újabb jó mozira számított Lior Raz főszereplésével.
Közismert, hogy Karácsony Gergely korábban bejelentette: nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Különleges lehetőséget kínál a Servitor Pro Multis Nonprofit Kft. a már meglévő és a most belépő ügyfelei számára.
Tizenöt civil ötletet valósít meg a főváros az egymilliárd forintos részvételi költségvetésből a szavazatoknak megfelelően – jelentették be a főváros vezetői keddi sajtótájékoztatójukon.
- Civilek és katonák példaértékű összetartása -
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech