Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Csatlakozott a Díjnet Zrt. rendszeréhez az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.). 16 ezer NHKV ügyfél már elektronikusan kapja júliusi számláját.

A 2021. július hónapban kiállított hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díjszámlát pár kattintással fizethetik azok az ügyfelek, akik az elmúlt hónapban jelezték elektronikus számla iránti igényüket a  Díjnet felületén. Ez idáig több mint 16 ezer ügyfél élt ezzel a lehetőséggel, így ők az elmúlt negyedéves  időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlájukat - amelyről a napokban kapnak  értesítőt - már a Díjnetes fiókjukba fogadhatják, illetve azon keresztül ki is egyenlíthetik.  

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) a közelmúltban  csatlakozott a Díjnet rendszeréhez. Az elektronikus számla (e-számla) kényelmi szolgáltatása, az NHKV  Zrt. megközelítőleg 3,1 millió ügyfele számára 2021 júniusa óta elérhető és egy egyszerű regisztrációval  igényelhető. 

A Díjnet Zrt. az NHKV Zrt. csatlakozásával a folyamatos ügyféligényeknek tett eleget – közölte Schiszler  János. A Díjnet Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az eddigi felmérések, valamint a Díjnet  ügyfélszolgálatára beérkező igények is azt támasztották alá, hogy az ügyfelek a közüzemi és egyéb  számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjat is örömmel fizetik egy helyen, a Díjnet  felületén. Az NHKV Zrt. csatlakozásával egy újabb meghatározó, országos közszolgáltató e számlakezelését tudjuk biztosítani, így rengeteg háztartás online számla fogadása és fizetése válik  gördülékenyebbé, gyorsabbá, átláthatóbbá

A regisztráció könnyen és hamar elvégezhető a https://www.dijnet.hu oldalon. Az e-számla  kiegyenlítése biztonságos és egyszerű.  

A Díjneten elérhető az országos lefedettségű áram és gázszolgáltató, illetve több regionális közüzemi  szolgáltató is, a regisztrált ügyfélszám pedig meghaladja a 820.000 főt. A regionális szolgálatók számára  is igen kedvező, hogy az ügyfelek már jól ismerik a rendszert, és értékelik azt a kényelmet, hogy minden  számlájukat egy helyen kezelhetik, így az ügyfelek jelentős része egyszerűen tér át az elektronikus  számlakezelésre. A közmű és egyéb szolgáltatók számára az együttműködés további előnye, hogy ezzel  a lehetőséggel egyszerre fokozható az ügyfélélmény és a fizetési hajlandóság is. 

A Díjnet rendszerét az is kedveltté teszi, hogy az ügyfelek az e-számla Díjnetbe érkezését követően a  regisztrált e-mail címre értesítést kapnak az elkészült számláról, amelyet megtekinthetnek és  letölthetnek a Díjnet rendszeréből. Ezt követően a Díjnet felületén azonnali bankkártyás fizetéssel,  iCsekk mobilapplikációval, internetbankon (CIB) keresztül, illetve átutalással, csoportos beszedési  megbízással egyenlíthetik ki a Díjnet fiókjukba érkező elektronikus számláikat. A számlák kiegyenlítése így nemcsak biztonságos, de könnyen is igazolható, hiszen nem kell a befizetést igazoló csekkeket külön  megőrizni: online pillanatok alatt lekérdezhetőek a korábbi befizetések, valamint a bankszámlakivonat  is igazolásul szolgál. 

Az elektronikus számla használatával jelentősen csökkenthető a környezetterhelés, megelőzhető a  hulladékképződés és a károsanyag-kibocsátás, papír alapú számlák kiküldésére sincs többé szükség. 

Háttérinformációk az NHKV Zrt.-ről 

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő  Részvénytársaság elsődlegesen a magyarországi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás területileg  optimalizált és szolgáltatási színvonalában egységes rendszerét hivatott kialakítani és fejleszteni,  hosszútávon fenntartható finanszírozási rendszer és ágazati működés megvalósításával. Mint  koordináló szervezetnek, kiemelt feladata a közszolgáltatási díj beszedése, illetve a közszolgáltatóknak  járó szolgáltatási díj meghatározása és megfizetése.  

Háttérinformációk a Díjnet Zrt.-ről  

A Díjnet Zrt. Magyarország vezető független e-számlakezelési szolgáltatója. A Magyar Posta  tulajdonában álló társaság ingyenes szolgáltatás keretében egyetlen felületen teszi lehetővé különböző  közüzemi, telekommunikációs, biztosítási szolgáltatók, valamint távfelügyeleti cég ügyfeleinek, hogy  számláikat elektronikus formában tekintsék meg, illetve egyenlítsék ki, továbbá lehetőséget biztosít  közös költségek rendezésére, és akár adomány nyújtására a csatlakozott szervezetek számára. A  rendszer emellett lehetőséget biztosít számlakibocsátókkal való kapcsolattartásra, észrevételek,  reklamációk jelzésére, valamint egyes szolgáltatók esetében mérőállás-bejelentésre is. A Díjnethez  csatlakozott számlakibocsátók száma jelenleg 33, a felületen (www.dijnet.hu) a legnagyobb fővárosi  közüzemek mellett jelen vannak országos közüzemi, illetve telekommunikációs szolgáltatók és  biztosítók, továbbá regionális közműszolgáltatók is. A Díjnet regisztrált ügyfeleinek száma jelenleg  meghaladja a 820.000 ezret. A Díjnet indulása óta több mint 65 millió darab számlát kaptak a  felhasználók a rendszeren keresztül, a 2007 óta kifizetett számlaösszeg pedig megközelíti a 300 milliárd  forintot.

A Budapest rovat további hírei

A közlekedési balesetek nagy része azért fordul elő, mert valaki hibázik, de az is nagyon gyakori, hogy a közlekedők egyszerűen nem tartják be a KRESZ-t, és ez okoz bajt.
Újra lesz gyerekemelés szombaton országszerte - közölte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pénteken az MTI-vel.
Több mint ezer program várja péntektől vasárnapig az érdeklődőket a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozaton országszerte és a határon túl.
Bő egy hónap maradt az idei nyári időszámításból, október végén, ezúttal éppen 31-én hajnalban szokás szerint egy órával vissza kell majd forgatnunk az óramutatókat - írja a G7, amely szerint ennek...
Áradás, szárazság, hőség: világszerte súlyosan érintették a klímaváltozás miatti időjárási szélsőségek a durumbúza-ültetvényeket, ami miatt a tészták ára is jócskán megemelkedhet.
Elindul az őszi nosztalgiaszezon a Duna-parti villamosvonalon: az érdeklődők október 25. és október 31. között minden hétvégén igénybe vehetik a 2-es villamos vonalán közlekedő...
A Volánbusznál folyamatosan emelkedő bérekkel, javuló munkakörülményekkel számolhatnak a dolgozók, az elmúlt öt évben több mint 50 százalékos keresetnövekedés valósult meg, 2022-ben pedig átlagosan...
Új magánkórházat nyitott a fővárosban a Doktor24 Medicina Zrt., a csaknem 3 milliárd forintos beruházással elkészült Multiklinika háromezer négyzetméteren nyújt járó- és fekvőbeteg-ellátást -...
Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában rendezett Arnold Classicon.
Természetfotó-kiállítás az Erzsébet téren

A címlapról

A közlekedési balesetek nagy része azért fordul elő, mert valaki...
Futóverseny miatt forgalmi korlátozások lesznek vasárnap Budapesten,...
Egy hét alatt több mint hatszáz esetben kellett intézkedniük a...
A szervezők összesítése szerint a kapcsolódó rendezvényekkel együtt...
Két éremmel zártak a magyar fitnesz-versenyzők a Sevillában...
A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása...

Könyvajánló

Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa, Sándor P Váci: An English Dimension - The diaries of the Hungarian Count István Széchenyi 1832-1834 című könyve.
Amikor egy zenész könyvet ír, akkor mindenre fel kell készülni, akár még arra is, hogy egy szép nap becsenget a Terrorelhárítási Központ.
Az új kötet a szerző 2018 és 2020 között született verseiből és fotóiból állt össze.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Az amerikai elnök döntése hamarosan Magyarországon is éreztetheti hatását.
A Fauda sikere után azt hiszem nem vagyok egyedül, aki egy újabb jó mozira számított Lior Raz főszereplésével.
Közismert, hogy Karácsony Gergely korábban bejelentette: nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Különleges lehetőséget kínál a Servitor Pro Multis Nonprofit Kft. a már meglévő és a most belépő ügyfelei számára.
Tizenöt civil ötletet valósít meg a főváros az egymilliárd forintos részvételi költségvetésből a szavazatoknak megfelelően – jelentették be a főváros vezetői keddi sajtótájékoztatójukon.
- Civilek és katonák példaértékű összetartása -
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech