Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A Marilia bonbonjai - egy fantasztikus történet egy nem mindennapi lányról, aki az őt ért sok kudarc ellenére is bátran kitart az álmai mellett. Mindeközben a gyönyörű toszkán táj és Firenze szépségei, a helyi ízek ínycsiklandó kavalkádja, és az írónőtől már elválaszthatatlan szerelmi szál teszi lebilincselővé a történetet.

N. Fülöp Beáta: Marilia bonbonjai

Egy igazi 4:1-ben instant könyvet tarthat majd a kezében a Kedves Olvasó! Egy könyvben megtalálja a szerelmet, sok-sok édes bonbonreceptet, csodálatos útleírást és egy komplett motivációs tréninget is. Hát kell ennél több? :-)

Nem csak az álmaikért harcba szálló igazság harcosai számára nélkülözhetetlen ez a regény, hanem a gourmet-k, az utazni szeretők és a mély érzelmeket megélni vágyók könyvtáraiból sem hiányozhat a Marilia bonbonjai.

A márciusi megjelenést követően azonban elérhető lesz a Líra és a Libri könyvhálózat könyvesboltjaiban, valamint a Bookline internetes könyváruház honlapján. Illetve az írónő többi könyvével együtt a www.webshop.gyemantfelho.hu címen.

A könyv most 20%-kal olcsóbban előrendelhető a kiadó webshopjában.

Akik most leadják előrendeléseiket, lehetőségük lesz személyesen is átvenni tőle egy könyvbemutató keretei között a dedikált példányokat.

A MARILIA BONBONJAI azért egy különleges könyv, mert amellett, hogy egy csodás kis történet szerelemmel megspékelve, még tartalmazza a Marilia bonbonjai és kávézója - specialitásait is! Rendeld meg a könyvet, és egy különleges édességek receptgyűjteménnyel is gazdagodhatsz!


A szerzőről

N. Fülöp Beáta vagyok. Anya, feleség, háziasszony és persze író. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészkarán végeztem nemzetközi kommunikáció szakon. Már tizenéves korom óta írok, de komolyabban foglalkozni az írással csak felnőtt fejjel kezdtem. Az egyetemi évek alatt jött meg igazán a kedvem hozzá, ahol kitűnő tanároktól tanulhattam.

Regényeim, ha egyszerűen akarnám meghatározni, a szerelemről, a szenvedélyről szólnak. Bővebben persze ennél sokkal összetettebbek és konkrét mondanivalójuk van. Szerelem, szenvedély - mindkét téma örök, és nincs olyan ember a Földön, akit ez ne foglalkoztatna. Ezeken kívül természetesen más hatások is érnek bennünket; örömtelik és kevésbé jók, szomorúságok, csalódások, félelmek, amelyektől akarva akaratlanul is egyre több bölcsességre teszünk szert. Én ezt a bennem rejlő, különféle tapasztalások által összegyűlt bölcsességet szeretném átadni az Olvasóimnak, és nem csak azért, hogy magamból kiírjam az éppen aktuális gondolataimat, hanem azért is, mert úgy gondolom, mind az, amit ezzel átadhatok, nem pusztán tényszerű leírás, hanem tele van emócióval, amelyre a mai hideg és kőkemény, racionalista világunkban nagy szükség van. Írásaimat a mély, minden emberi érzékre ható cizellált lelkiség és érzékletes szemléltetés jellemzi, így aki még nem élt át hasonlót, az is könnyedén bele tudja magát képzelni az általam megírt szituációkba, helyzetekbe.

Folyamatosan fejlődünk, és nekem is az a célom, hogy ma már egy sokkal trendibb, fiatalabb korosztálynak is szóló könyvet küldjek a piacra. A mai fiatalok igénye már jóval nagyobb annál, hogy kizárólag a szerelemre, a szenvedélyre fókuszáljon. A mai fiatalság céltudatos, olyan kis okos, jófejű emberkék, akik nyitottabbak a világra, mint amilyenek mi voltunk húsz évvel ezelőtt. Ez persze azért is van így, mert közben a világ is hatalmasat változott, és változásban van folyamatosan. Ez nem azt jelenti, hogy a romantikus történeteknek leáldozott, de úgy érzem, ez már önmagában nem elég. Más is kell! Legyen kicsit kaland, kicsit művészet, kicsit gasztronómia, és persze motiválja is őket, lássa el tanácsokkal, lelkesítse, készítse fel az élet megpróbáltatásaira is. Mutasson meg más távlatokat is a számukra, amelyek kielégítik szélesebb körben is az igényeiket, és amelyeket mintaként használhatnak. Könyveimmel nem felzárkózni akarok a ma megjelenő könyvekhez, hanem új irányvonalat mutatni!   

Megjelenések, publikációk:

 • 2010. DOLCE – A megbocsátás ára című regényem megjelenése (AdLibrum Kiadó, Budapest)
 • 2010. A gondolatok értéke című novellaantológiában megjelent A vonat és a (vég)állomás című rövid novellám. (Miskolci Irodalmi Rádió, Miskolc)
 • 2011. ADELA – Az álmok útján című regényem megjelenése (AdLibrum Kiadó, Budapest)
 • Megjelent a Hallgató című hangos könyv, amelyben két rövid novellám szerepel (A vonat és a (vég)állomás, Szerelmi láz) (Miskolci Irodalmi Rádió)
 • 2013. A Mesevár c. antológiában A Bolond és az öreg vándor c. kisnovellám megjelenése
 •  2015. A HÍDON TÚL című regényem megjelenése (Gyémántfelhő Kiadó, Budapest)
 • 2016. HEGEDŰSZONÁTA című regényem megjelenése (Gyémántfelhő Kiadó, Budapest)
 •  2017. MARILIA BONBONJAI című regényem megjelenése (Gyémántfelhő Kiadó, Budapest)
 • Előkészületben: SANTORINI SZERELMESEI című regényem

Bővebb információ rólam: (Facebookon): N. Fülöp Beáta író hivatalos oldala

 

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

hirdetés

Ön is hirdetne?

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

hirdetés

Ön is hirdetne?

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó