Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Egy kártyával kiváltható akár ezer másik is

Az AmpeGo nevű alkalmazással új lehetőségek nyílnak meg a vásárlás terén, hiszen egyetlen kártyával több, mint ezer üzletben vehetünk igénybe kedvezményeket. Ráadásul az applikációban más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk.

Több mint ezer partner Magyarország legnagyobb törzsvásárlói rendszerein keresztül ad kedvezményt az AmpeGo alkalmazást használók számára. Az EDC és EVDSZ partnerüzletekre kategória vagy város szerint is rákereshetünk, Budapesten belül pedig kerületekre lebontva is válogathatunk. Amennyiben konkrét termékre vagyunk kíváncsiak, egyéni keresőszó beírásával is böngészhetünk. Például ha szeretnénk egy jó pizzát enni, csak beírjuk az alkalmazásba, és kiadja a hozzánk legközelebb lévő, a rendszerbe regisztrált pizzériát.

A felhasználók testre szabhatják, hogy milyen értesítéseket kapjanak a különböző kedvezményekről, sőt a partnerek még videókat is kiküldhetnek az applikáció használói számára. Horváth Péter, az AmpeGo megálmodója elmondta: a frissen csatlakozott üzletek egy külön kategóriába kerülnek, ezzel nyújtanak segítséget az újonnan csatlakozóknak a potenciális vevők gyors eléréshez. Ráadásul az ajánlatok távolsági sorrendben jelennek meg, így sokszor a közvetlen közelünkben kedvezményen felüli kedvezményeket is igénybe vehetünk.

Az applikáció számos információt tárol a partnerekről: megtekinthetjük a nyitvatartási időt, fényképeket és pontos címet, ahova el is navigál bennünket. A megjelenő akciókat akár testre is szabhatjuk, így a számunkra releváns információkról és kedvezményekről kapunk értesítést. Az üzletek mellett egy fontos kedvezményforrás a telefonálás is, a mobilflottához csatlakozva kedvezményesen indíthatunk hívásokat.

Az AmpeGo rendszerében ráadásul más törzsvásárlói kártyákat is tárolhatunk digitálisan, így egy halom plasztikkártyával könnyebb lehet a zsebünk. Attól sem kell félni, hogy ezek elvesznének, ha elhagyjuk a telefonunkat, mivel a rendszer a saját felhőjében tárolja az adatokat.

Új megoldás szórólapok és plakátok helyett

A program nem csak a fogyasztók, hanem a partnerek érdekeit is szolgálja. Nincs szükség saját alkalmazás megalkotására vagy fejlesztésére sem, mivel az üzletek sajátjukként kezelhetik az applikáción létrehozott egyedi felületet és tartalmakat.

„Az AmpeGo-val a cégek olyan marketingeszközhöz jutnak, amely használatával megtakaríthatják a marketing kiadásaikat, és egy magasabb szintű értéket adhatnak a vállalkozásuknak” - fogalmazott Horváth Péter.

A szoftveren keresztül a partner naprakész és friss akciókat, videókat, képeket küldhet a felhasználóknak, ami nemcsak a gyors és célzott elérést, hanem a környezetet is szolgálja. A fejlesztők digitális eszközökkel segítik az üzletek promócióját, kiváltva ezzel a szórólapokat és plakátokat.

Az AmpeGo a vészhelyzetekre is gondolt, veszély, vagy baleset esetén megmutatja a legközelebbi kórházat, illetve a segélyhívásokhoz szükséges telefonszámok is benne vannak a rendszerébe, mint például a 112 telefonszáma, amelyet egy gombnyomással tárcsázhatunk.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó