Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Az ősz, az elcsendesedő természet sajátos fényei és az elmúlás a témája a Kegyeleti Múzeum Őszi fények című fotópályázatának, amelyre az általános- és középiskolás fotósok október 31-ig küldhetik be munkáikat.

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. által működtetett múzeumban a legjobb alkotásokból várhatóan november 14-én nyílik kiállítás a Múzeumok Őszi Fesztiváljának programjaihoz kapcsolódva, a Művészetek találkozása programpont keretében.

A pályázat célja, hogy a fiatalok felfedezzék az őszi táj szépségét, a sírkertek hangulatát. Nem kötelező a temetők megörökítése: bármilyen, a természetben készült fotót elfogadnak a szervezők.

A fiatalok két kategóriában (7-8. osztály és 9-12. osztály) küldhetik be fekete-fehér vagy színes pályamunkájukat. A sorozat egy képnek számít, kikötés, hogy minimum három, maximum öt darabból álljon. A fotókat papíralapon és DVD-n vagy CD-n is be kell küldeni a Kegyeleti Múzeum címére (Fiumei úti Sírkert, 1086 Budapest, Fiumei út 16.). A pályázatra beadott képek hagyományos, ezüstalapú fényképek és digitális fotók, nyomatok is lehetnek.

A legjobb három fotó alkotója pénzjutalomban részesül, a nyereményeket a kiállítás megnyitóján vehetik át a díjazottak, akiket a szervezők telefonon és e-mailben is értesítenek.

(Budapesti Temetkezési Intézet Zrt.)

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó