Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Különleges eljárással állítják elő az egészség vizét


Főleg a járványhelyzet alatt nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, legyen szó ételről vagy italról. Sokan a cukros üdítők megszállottjai, míg mások egészségesebben, vízzel oltják a szomjukat. Azonban víz és víz között is van különbség.

Nem elég, hogy a cukros üdítők elhízáshoz vezetnek, a színroham, stroke és a cukorbetegség kockázatát is növelik. A plusz kalória okozta súlyfelesleg az immunrendszert is gyengíti, ami a járvány időszaka alatt nagyobb kockázatot jelent.
A szakértők azt tanácsolják, hogy cukros üdítők helyett inkább vízzel oltsuk a szomjunkat, de az sem mindegy milyen vizet fogyasztunk. Dr. Fülöp László, agrármérnök-kutatóbiológus szerint a PI-, azaz élő víz a legjobb a szervezetnek.

„A víz a kulcs az élet felépítéséhez a Föld nevű bolygón. A felnőtt szervezet 72 százaléka víz, és a Földön a tengerek összterjedelme is 72 százalék. Ilyen véletlenek nincsenek. Ugyanakkor nem mindegy, hogy egy víz halott víz-e, vagy élő. Manapság a természetes vizek rezgéstartománya 128 herz, ezzel szemben a PI-vízé 53,2 herz, éppen annyi, mint az élőlényeké. Az élet alapja a bioenergia, ez esetben a PI-energia. Ha ez megfelelő szinten van jelen a szervezetben, akkor az ember egészséges, nem betegszik meg” – mondta a szakértő, aki az életét tette fel a PI-technológiák fejlesztésére.

Tisztább, egészségesebb

Dr. Fülöp László még az 1960-as években alkotta meg az úgynevezett PI-generátort, amelynek segítségével a biovíznek megfelelő vizet lehet előállítani. Ez azt jelenti, hogy a PI-generátorral kezelt víz magas energiaszintű, klaszterszerkezetű, rendezett víz.
A kutatóbiológus szerint a PI-víz a természetes vizekhez képest tisztább, mivel előállítása alatt 83 paramétercsoportot ellenőriznek, köztük például hormonszármazékokat, tisztítószer-maradványokat is, amikkel ma már szennyezettek az élővizek.
„A PI-készülékünk olyan finom szűrőket tartalmaz, amelyek alkalmasak arra, hogy ezeket a néhány molekulacsoport nagyságrendben jelen lévő szennyeződéseket is kiszűrjék. Csakhogy nem elég kivonni a vízből a káros anyagokat tökéletes hatékonysággal, hanem meg kell tartani a szervezet számára fontos makro- és mikroelemeket.”

Megmarad az energia

A PI-víz lényege, hogy nem von el bioenergiát a szervezettől a felszívódás során, hanem hozza magával azt az energiát, ami a felszívódásához szükséges. A szakértő szerint ugyanis, ha bioenergiát vonunk el a szervezettől, akkor potenciálisan és folyamatosan megbetegítjük. Ehelyett a PI-víz feltölt, azonban fogyasztásához hozzá kell szokni.
„Aki először kezdi el inni a vizet először szomjas lesz. A PI-vízből az első hónapban senki nem tud eleget fogyasztani. Hagyni kell a szervezetet, hogy ha szomjas, akkor igyon. Ezzel párhuzamosan sokkal többet fog üríteni. Egy idő után beáll a természetes egyensúly, kicserélődik a nem tiszta vízbázis tisztára. Úgy érzi majd magát, mintha fel lenne turbózva. Reggel nem esik nehezére felkelni, nem lesz fáradékony. Jól fog aludni, a szervezete képes lesz pihenni, megújulni” – mondja dr. Fülöp László.
A különleges vizet eddig otthoni PI-készülékkel lehetett előállítani, vagy ezt árusító boltokból, ballonokban lehetett megvásárolni. Most azonban még könnyebb lesz a beszerzése, ugyanis boltok polcain is megjelenik palackozott változatban PI-víz Elixina néven.

A Budapest rovat további hírei

Fél év szünet után új, ráncfelvarrt biciklikkel, friss rendszerrel újraindult a Mol Bubi közbringarendszer Budapesten. Az új rendszernek természetesen vannak problémái, de annyira olcsó a...
Bármelyik magyar település versenybe szállhat
Ördög Nóra és Nánási Pál is beszél az új kihívásról A leendő és már meglévő webáruház kereskedőknek segít inspirálódni az a 10 részes ingyenes online videósorozat, melyben a témában jártas szakértők...
Az egészség kollektív felelősségünk Habár a járványból egyelőre még nem sikerült kilábalnunk, egyre élesebben látszanak az elmúlt bő egy év legfontosabb tanulságai. Talán nincs is alkalmasabb...
Az év leghosszabb éjszakáján interaktív programban vehetsz részt a Momentán Társulattal, meghallgathatod Beck Zoli zenész tárlatvezetését, megismerkedhetsz a MilleniArt fiatal zenészekből álló...
Ötven budapesti helyszínen több mint száz program - kiállítások, szakmai előadások, műterem- és műhelylátogatások, tematikus séták, workshopok, beszélgetések és filmvetítések - várják az 5....
Hét kórházban megszűnne az aktív, közülük egyben a krónikus betegellátás is, további 13 kórházban pedig nem végeznének műtéteket a jövőben. A kisvárosi kórházakban csak nappal lehetne szülni,...
Az elmúlt másfél évben megnőtt a kertes házat keresők száma, akik pedig már családi házban élnek, sokkal nagyobb figyelmet fordítottak arra, hogy a kert többet nyújtson számukra egyszerű zöld...
Szijjártó Péter az Afrikából induló migráció megfékezését a magyar gazdasági jelenlét növelésével orvosolná. A külügyminiszter járt abban az egyiptomi infúziógyárban is, amely az egyik legnagyobb...
1000 év magyar külpolitikája1000 ÉV MAGYAR KÜLPOLITIKÁJA1000 ÉV MAGYAR

A címlapról

A szentendrei HÉV vonalán modern, akadálymentesített megállók...
Bármelyik magyar település versenybe szállhat
Június 16-tól lezárják a Lánchidat, és elkezdődik a hídon a...
Elkezdődött a foci-Eb, az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani...
A műanyag evőeszközök és szívószálak mellett még sok más, gyakran...
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az MVM...

Könyvajánló

A helyi autonómia és a külkapcsolati nyitottság közötti egyensúly kialakítása
Forradalom van készülőben az irodai kalitkákban világszerte!
Szédítő a változások üteme az üzleti életben, és eljött az ideje az új törvényszerűségek felismerésének!

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Enyhítette a Ligetvédő aktivisták büntetését és közérdekű munka helyett megrovásban részesítette őket a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében - tudatta a bíróság közleményben.
ngyenes bohócdoktoriskolába várj a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban - olvasható az alapítvány keddi közleményében.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat IfYou programjában több mint 15 ezer fiatal került közelebb az önkéntességhez
A BHRG Alapítvány összeállításában a jelenlegi nehéz helyzetben, bezártságban találhatunk segítséget, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő jókedvben, közös örömökben legyen gazdag, emellett a mindig hasznos, játszva tanulásra is sor kerüljön.