Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

DSC_2988.jpg  DSC_3035.jpg  DSC_3022_1.jpg

Az Orlai Produkciós Iroda számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás. Nincs ez most sem másképp, annak ellenére, hogy mi magunk is nehéz helyzetben vagyunk a TAO támogatási rendszer megszüntetése miatt. Mégis határozott törekvésünk, hogy továbbra is felkaroljunk fontos ügyeket, támogassunk arra rászoruló szervezeteket, intézményeket. Jelen esetben a Pitypang Gyermekotthont.

A Pitypang Gyermekotthonban jelenleg 11 nehéz sorsú gyermek ellátásáról gondoskodik összesen hat nevelő, akik 12 órás váltott műszakban próbálják a szülői szeretet hiányát pótolni a gyakran speciális bánásmódot igénylő lakók életében, akik közül van egy vesetranszplantált, egy tüdőtranszplantált daganatos, illetve egy erősen látássérült kislány is.

A május 31-ig tartó különleges akciónk keretében azt tűztük ki célul magunk elé, hogy eljuttassuk az otthon lakóit a Balatonra nyaralni, amire szűkös anyagi lehetőségeik miatt önerőből nem lenne módjuk. Ehhez azonban szükségünk van az Önök részvételére is! Bizonyos előadásainkra online megváltott jegyek árából, illetve az ebben az időszakban online eladott KEDVENCEK Bérletek után 1000-1000 forintot juttatunk a gyermekotthon számára.

Kérjük tehát nézőinket és partnereinket, hogy vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon lakóinak nyaralását!

A fotók az április 16-i Várj, míg sötét lesz! című előadásunk előtt készültek, amelyen a Pitypang Gyermekotthon lakói és nevelőik az Orlai Produkciós Iroda meghívására vettek részt. A gyermekek közül sokan most jártak először színházban, örömünkre szolgál, hogy mi segíthettük hozzá őket az élményhez.

 

Bővebb információ az akcióban szereplő előadásokról:

VADMÉZ

Van, akinek minden megadatik: humor, intelligencia, kényelmes élet és tisztes egzisztencia... no meg négy gyönyörű nő szerelme, akik közül az egyik ráadásul a hű felesége. Közeleg a nyár, kezdődnek a kerti mulatságok, és az egyre nagyobb hőségben lassan mindenki fejét veszti a napfénytől, az alkoholtól – és a szenvedélytől. A sármos hódító szerepében Ötvös András lép színpadra, partnerei lesznek többek között László Lili, Ullmann Mónika, Mészáros Máté és Nagy Dániel Viktor.

Az akcióban részt vevő előadások:

június 24.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/vad-mez-98987/495418

június 25.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/vad-mez-98987/495841

BECÉZŐ SZAVAK

Vannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádnivaló humorukat. Na, Aurora ilyen. Pedig mindig a legjobbat akarja, az egész életét parkolópályára állítja, hogy végre gatyába rázza a lányáét – aki mellesleg férjes asszony, és gyerekei vannak. Mert ő megmondta előre… Aurorát Hernádi Judit játssza, a lány szerepében pedig Péter Kata lesz látható.

Az akcióban részt vevő előadások:

szeptember 12.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528177

szeptember 13.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528178

szeptember 14.

https://orlaiprodukcio.jegy.hu/program/becezo-szavak-101768/528179

 

KEDVENCEK BÉRLET

2 előadásból álló szabad bérlet, amely 2019. április 1. és 2019. december 23. között váltható be az Orlai Produkciós Iroda Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban, a fenti  időszakban játszott a linken felsorolt előadásaira, 1-10 sorokba.

https://orlaiprodukcio.hu/seasonTicket.php

 

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó