Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

A december a karácsonyi előkészületek, szeretteink megajándékozása mellett sokunk számára a rászorulók megsegítéséről is szól. Ebben az időszakban jobban odafigyelünk azokra, akiknek nem adatott meg mindaz, amire valójában szükségük lenne.

Sokszor érezzük azt is, jó lenne látni, hogy az általunk felajánlott ajándékok valójában kihez jutnak el, és mekkora örömet tudtunk szerezni azoknak, akiknek szántuk. 

„Ezért is esett a választásunk tavaly a Csodalámpa Alapítványra, akik az összegyűjtött adományokból súlyos betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek kívánságát teljesítik. Nagy öröm látni a gyerekek boldogságát, akiknek az általunk összegyűjtött pénzből vált valóra a vágya. Idén is ezt az utat választottuk, remélve, hogy még több gyermeknek szerezhetünk felejthetetlen perceket” – meséli Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A céggel 15 éve dolgozik együtt az Inspire Rendezvényügynökség Kft., amely látva a tavalyi adománygyűjtés eredményét a Csodalámpa Alapítvány számára, idén ő is a jó ügy mellé állt, és további felajánlással adakozik a beteg gyermekeknek.   

„Több mint 5 éve támogatjuk tárgyi adományokkal a Mikulásgyárat, amellett, hogy csapatommal a helyszínen aktívan részt is vállaltunk az ajándékok átvételében, csomagolásában. Ebben az évben azt a döntést hoztuk, hogy a Mikulásgyár mellett a Csodalámpa Alapítvány munkáját is segíteni szeretnénk ügyfelünkkel, az S&T-vel karöltve” – mondja Mesterházy Dániel, a cég ügyvezető igazgatója. 

A két cég a közös adományozás mellett a partnereik segítségét is kérték, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze, és így még több beteg gyermek kívánsága válhasson valóra. Az S&T Kft. december elején a Belvárosi Színházba invitálta partnereit, ahol a kulturális kikapcsolódás mellett a főszerep a jótékonyságé volt. 

„Közös összefogással egy jó célért! - ez a mottónk - mondja Szabó Péter, aki a cége üzleti sikerei mellett további eredményként értékeli, hogy az idei évben egyik partnerük, az Inspire Kft. is csatlakozott a kezdeményezésükhöz. „Rendezvényszervező ügynökségként kiemelt feladatunknak érezzük, hogy örömet, élményt ne csak munkánk során adjunk, hanem a mindennapokban is.

A Csodalámpa Alapítvány eddigi tevékenységét látva a legjobb kezdeményezéshez csatlakoztunk azzal, hogy őket adományozzuk meg az idén. Általuk sok rászoruló gyermeknek szerezhetünk örömteli pillanatokat” –teszi hozzá Mesterházy Dániel. Az S&T Kft. a partnerei és az Inspire Kft. együttműködésével és támogatásával összesen több mint 1 millió forint adománnyal segítette a Csodalámpa Alapítványt.

A Budapest rovat további hírei

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.
Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között. Bár még messze elmarad a férfi sportágak bevételétől, egyre nagyobb potenciál mutatkozik a női sportban a...
A lista élmezőnyében tisztán elektromos autók vannak, hátul pedig utcai terepjárók, nagy teljesítmény luxusautók és még egy klasszikus izomautó is felfért.
A koronavírus-járvány alatt legalább heti egy napot otthonról dolgozók 96 százaléka szívesen folytatná ezt a gyakorlatot a járvány után is - közölte a Reacty Digital szerdán, év eleji kutatási...
Harmadával kevesebb hulladékgyűjtő lesz a fővárosban január végére – tudta meg az InfoRádió a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. köztisztasági főigazgatójától.
Prokofjev és Csajkovszkij művei szólalnak meg a Nemzeti Filharmonikus Zenekar online estjén csütörtökön Hontvári Gábor vezényletével, Alexander Ramm csellóművész közreműködésével.
A március elsejétől hatályos törvénymódosítás felszámolhatja a jogkövető vállalkozások versenyhátrányát, csökkentheti a munkavállalók kiszolgáltatottságát - hívta fel a figyelmet az Innovációs és...
A használt autó vásárlás még mindig a kalandos dolgok közé tartozik. Szerencsére a kaland elemek jó részét ki lehet szűrni, ha tudjuk a kiszemelt autó VIN számát.
Online beszélgetés- és előadássorozatot indít a MusicalNeked produkció. Az első előadás szerdán a musical történetének első időszakát mutatja be.
A cigi már ciki, de az újfajta dohánytermékek egyre népszerűbbek a fiatalok körében. A British American Tobacco nem bízta a véleltenre a terjeszkedést, elképesztő összeget költ reklámra.

A címlapról

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet...
A Covid–19-fertőzés a gyenge légzőizomzattal rendelkezőket sújtja...
Online rendezik meg az Idegenvezetők Világnapja eseményeit idén...
Családokat, házaspárokat keresünk Budapesten és maximum 40 km-es...
Az Országgyűlés döntése alapján 2018 óta ünnepeljük február 22-én a...
A COVID-19 járvány második hulláma Magyarországon jelenleg is zajlik...

Könyvajánló

Ma Magyarország kis ország, ám sokkal nagyobb érdeklődésre tarthat számot, mint amit mérete és szokatlan nyelve indokolna – vallja Norman Stone skót történész, aki hálás azért „a furcsa végzetért”, amely összefonta sorsát az országgal.
Ma Magyarország kis ország, ám sokkal nagyobb érdeklődésre tarthat számot, mint amit mérete és szokatlan nyelve indokolna – vallja Norman Stone skót történész, aki hálás azért „a furcsa végzetért”, amely összefonta sorsát az országgal.
Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán
Mindenki bűnös és ártatlan egyszerre Törteli Eszter új könyvében.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Online konferencia a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából
Mi az Írópalánta Műhely? Az Írópalánta Műhely célja az örömszerző, kreatív írás népszerűsítése és a tehetséges írni szerető gyerekek felfedezése.
Újszülöttek segítése finn mintára. Mert minden gyermek egyenlő!
Az Eötvös Péter Alapítvány további három évre nyert támogatást nemzetközi mentorprogramja folytatására, a válogatás a 2021-es programba online zajlott.