Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Olyan ajándékot választani, aminek az ajándékozott nem csupán a kibontás utáni néhány percben örül majd, egyáltalán nem könnyű. Főleg akkor, ha az valaki fontos neked. A közelgő szerelmesek napja alkalmából most hoztunk néhány tippet, amelyek segítenek kiválasztani a kedvesed számára legmegfelelőbb ajándékot.

Az elegáns férfinak

A párod mindig hibátlan külsővel jelenik meg mindenhol és mindig nagyon ügyel a megjelenésére? A jól kiválasztott ajándékkal elmondhatod neki, hogy mennyire tetszik neked. Lepd meg őt egy új nyakkendővel, inggel, zakóval vagy öltönnyel. Ha kisebb ajándékra gondoltál, de mégis valami hatásosra, akkor válassz egy parfümöt. Egy különleges férfi illattal elmondhatod neki, milyen sokat jelent neked.

Az autóbolondoknak

Azok a pasik, akik rajonganak az autókért, biztosan örülnek majd néhány autós kiegészítőnek. Nem kell, hogy egy átlagos kiegészítő legyen, mint egy autószőnyeg. Válassz valami igazán különlegeset. Mit szólna egy új navigációhoz vagy autókamerához? Gyakran van úton? Akkor tökéletes megoldás lehet az autós hűtőláda.

A száguldás szerelmesei pedig biztosan értékelik majd a jó minőségű motoros ruházatot, sisakot, motorostáskát, vagy más kiegészítőt, illetve a különböző motoros ápolószereket. Nem egészen erre gondoltál? Akkor válassz egy egyedi nyomtatott pólót, amiről mindig a kétkerekű táltos paripája jut majd eszébe, ahányszor csak rajta van.

Művészeknek, zenészeknek

Egy hangszer, ha megszólal, mindig nagyon különleges hangulatot teremt. Szerezz örömet kedvesednek egy új gitárral, basszusgitárral, billentyűs hangszerrel, vagy más hangszerrel. Ha elégedett a meglévővel, akkor válassz hozzá megfelelő kiegészítőt, vagy hangtechnikai felszerelést. A művészeknek, akik éjjel-nappal alkotnak, tökéletes ajándék egy új vászon, vagy festékek, állványok. Elég csupán körülnézni a kis műhelyében, és rájönni, mi hiányzik neki.

A mi tippünk: A fent említett ajándékokat megtalálod a Muziker weshopban. A hangszereken, hang- és világítástechnikán kívül találsz még termékeket motorosoknak, biciklistáknak, horgászoknak, hajósoknak, hegymászóknak és golfozóknak is. Természetesen a sportolók és művészek is megtalálják a megfelelő eszközöket náluk. Fizetésnél pedig segítségedre lesznek a Muziker kuponkódok, hogy olcsóbban vásárolhass.

Sportolóknak

A legtöbb férfi űz valamilyen sportot. Ha a te párod is ebbe a kategóriába tartozik, akkor lepd meg őt valamilyen kényelmes és trendi sportruházattal vagy hasznos sportfelszereléssel. A téli sportok szerelmeseinek síkabátot, vagy síruhát is vásárolhatsz, de meglepheted egy új síléccel, snowboarddal is. Gyakran jár edzőterembe? Biztosan örülni fog egy új sport feslőnek, melegítőnadrágnak és melegítőfelsőnek. De ugyanilyen jó választás a sportcipő. A megfelelő darab kiválasztásához nem csupán a cipőméretre lesz szükséged, hanem azt is tudni kell, milyen sportot űz. Más cipő kell a futáshoz például és más a beltéri sportokhoz, teniszhez, kerékpározáshoz.

A mi tippünk: A megfelelő felszerelésért nem kell az összes webshop kínálatát átnézned, hiszen az Alza.hu webáruházban megtalálsz mindent. Legyen szó kültéri, beltéri, téli vagy nyári sportról innen biztosan nem távozol üres kosárral. Ha pedig szeretnél egy kicsit spórolni, segítenek az Alza kuponkódok.

A közös pillanatokért

Egy ajándékkal sokkal közelebb is kerülhettek egymáshoz és szebbé tehetitek az együtt töltött perceket. Ha szívesen jártok a természetbe, akkor egészen kézenfekvő ötlet egy új sátor, hálózsák és kempingfelszerelés. Ne feledkezz meg a túrahátizsákról, megfelelő ruházatról és a kényelmes vízhatlan bakancsokról sem. A pasik biztosan örülnek majd olyan apróságoknak is mint a bicska, napszemüveg vagy épp powerbank. Az ajándék mellé még belefér egy meghívó a következő közös kirándulásotokra. Már most várod, ugye? (x) 

A Budapest rovat további hírei

Hogyan védi magát a szervezetünk a kórokozóktól? Mi az az immunmemória? Hogyan segítenek a védőoltások a küzdelemben? A Semmelweis Egyetem animációs filmünje ezekre a kérdésekre is választ ad.
A 2019-es kvangdzsui világbajnokság óta először indulhattak nemzetközi versenyen a magyar szinkronúszók, akik a hétvégén a Duna Arénában rendezett világkupa-viadalon bizonyíthattak.
Otthonról is bárki számára online elérhető, ingyenes mozgásnépszerűsítő programokkal, tudás- és videótárral pezsdíti fel a tavaszt a Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT).
Fátyolüveg-technikával készült retró használati tárgyakat mutat be a Fátyolüveg - Egy korszak üvegbe formált karaktere, elfeledett szabadalom című kiállítás, amely péntektől látható a Kiskép...
A Semmelweis egyetem animációs filmjéből megérthetjük hogyan hozzák működésbe a védőoltások az immunrendszerünket.
Online rendezik az Egy nap népviseletben - Népviselet napja programot április 24-én.
Áprilisban csaknem egymillió adag Pfizer-BioNTech vakcina várható.
A kerékpáros szervezetek kérésére módosíthatják a KRESZ-t - mondta Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.
Október végéig kötöttek ideiglenes szerződést.
A londoni Serpentine Galleries kreatív igazgatója, Hans Ulrich Obrist a BarabásiLab igazgatójával, a fizikus Barabási Albert-Lászlóval és a CAMP szellemiműhely-stúdió alapítójával, a képzőművész...

A címlapról

A hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumok 5-8. évfolyamai a jelenlegi...
Otthonról is bárki számára online elérhető, ingyenes...
A 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás...
Országos pályázat indul a falfelületek megújítására, az óvodák,...
A Magyar Posta Zrt. április 30-án, 174 év után kivezeti...
Áprilisban csaknem egymillió adag Pfizer-BioNTech vakcina várható.

Könyvajánló

Egy család története mutatja meg, hogy az autizmus nem csapás, hanem lehetőség
Hat lépés a tisztánlátás felé egy komplex világban
Velence idén március 25-én ünnepli 1600. születésnapját.
Könyvet írt a tömény szenvedéséről Benkovics Péter

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

A BHRG Alapítvány összeállításában a jelenlegi nehéz helyzetben, bezártságban találhatunk segítséget, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő jókedvben, közös örömökben legyen gazdag, emellett a mindig hasznos, játszva tanulásra is sor kerüljön.
36 hónapja tartó egyeztetéssorozat után példaértékű konszenzus született a zöld szervezetek, a civil szervezetek és a Hegyvidéki Önkormányzat között a Normafán kialakítandó lombkorona-tanösvény ügyében. A szerdai egyeztetésen a tervező csapat és az önkormányzat mellett az alábbi szervezetek képviselői vettek részt
A gyerekvállalás bátorítására indított petíciót a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerdán; a kívánt gyerekek megszületéséért tevékenykedő civil szervezet nyilatkozatát online írhatják alá a támogatók.
A gyermekjogokat is érinti a járványhelyzet – A Hintalovon Alapítvány összefoglalója a törvényi változásokról