Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Az önkormányzat képviselő-testülete 2008-ban hívta életre „Az év üzlete” díjat, amelynek alapötletét a minden év november 5. napján ünnepelt  Európai Kereskedelmi Nap adta. A 2017. évi díj átadására november 3-án, az Angyalföldi Szociális Egyesület Tahi út 74. szám alatti üzletében került sor.

Az eseményen, amelyen a győztes kereskedelmi egység dolgozói mellett megjelentek Holopné Schramek Kornélia és Borszéki Gyula alpolgármesterek, Csiga Gergely, a képviselő-testület Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottságának elnöke, Karácsonyi Magdolna aljegyző, Tátrai Gabriella, a polgármesteri hivatal Igazgatási osztályának vezetője, és a kerületi lakosság képviselői is, dr. Tóth József polgármester köszöntötte a díjazott üzlet vezetőjét Bognár Gyulát, és munkatársait.

–A civil szervezetek támogatását mindég a szívügyemnek tekintettem – mondotta a polgármester. –1996-ban az önkormányzatok közül elsőként alkottuk meg a kerületi civil rendeletet, amelynek elsődleges célja a civil kezdeményezések és szervezetek segítése, felkarolása volt. Ezért különösen örvendetesnek érzem, hogy ebben az esztendőben az  „Év üzlete” díjra leadott 962 szavazat kétharmadát, összesen 632 voksot az ASZE Tahi úti boltjára adták le a kerület lakosai.

Tapasztalataim szerint  díj a kerületi kereskedők között rangot jelent, a díjazottak büszkén helyezik ki üzletükben az elismerésért járó oklevelet. A nyertes üzletre szavazók leadott voksukat azzal indokolták, hogy az üzlet árukínálata bőséges, az árak a vásárlók számára elfogadhatóak, az üzlet dolgozói figyelmesek, kedvesek és segítőkészek. A bolt sok családnak és főként az üzlet környezetében élő időseknek jelent nagy segítséget. A szavazatok alapján a Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottság egyhangú szavazással döntött arról,  hogy „Az év üzlete” díjat ebben az évben az ASZE Tahi út 74. szám alatti üzlete kapja. Gratulálok az Angyalföldi Szociális Egyesület elnökének, és a díjnyertes bolt kollektívájának a megtisztelő cím elnyeréséért – mondotta dr. Tóth József polgármester.

Az ünnepi beszéd elhangzását követően a bolt vezetője, Bognár Gyula átvette a polgármestertől a kitüntető oklevelet, majd a körzet önkormányzati képviselője, Holopné Schramek Kornélia alpolgármester egy tortával ajándékozta meg az üzlet csapatát.

 

Forrás: budapest13.hu

 

Ossza meg az információt:

Még több hír Észak-Pestről

Öt új Skoda Octavia személyautót és egy Mercedes Sprinter kisbuszt kapott a XV. kerületi rendőrkapitányság.
A mongol Nomuna csoport és a kínai Chinese National Acrobatic Troupe nyerte a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált, a magyar versenyzők, Fehér Ádám és Kassai Benjámin bronzérmesek lettek.
Több mint tizenötezren látták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál előadásait és kísérőprogramjait, amelyeket főváros szerte több helyszínen rendeztek meg január 8. és 14. között - mondta Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója az MTI-nek adott hétfői interjúban.
A személyijövedelemadó-bevallás rendszerének átalakításával kapcsolatos levelet küld a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Január 6-án szombaton Hiszékeny Dezső országgyűlési-, és Szanyi Tibor Európai Parlamenti képviselő, dr. Tóth József polgármester és a képviselő-testület több tagja, a Honvédelmi Minisztérium, a Budapesti Helyőrség Parancsnokság, a Gidőfalvy Emlékbizottság, a kerületi civil szervezetek, a család és a lakosság reprezentánsainak jelenlétében, a róla elnevezett lakótelepen koszorúzási ünnepség keretében emlékeztek a „Világ igazára”, az antifasiszta hazafira, Gidőfalvy Lajos ezredesre.
Ideiglenes forgalomkorlátozás rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Zuglóban január 8-án és 9-én.

Budapesti állások

Solymári vendéglő csapata munkatársakat keres
( / Állás)

Solymári vendéglő csapata munkatársakat keres
2018.01.09

Pénzügyi-számviteli munkatársat keres
( / Állás)

noimage
2018.01.08

Segítsünk egymáson
( / Állás)

noimage
2017.12.27

Árufeltöltőt és eladót keresünk
( / Állás)

Árufeltöltőt és eladót keresünk
2017.12.12

Árufeltöltőt keresünk
( / Állás)

Árufeltöltőt keresünk
2017.12.05

Megváltozott munkaképességű takarító kollégát keresünk
( / Állás)

Megváltozott munkaképességű takarító kollégát keresünk
2017.11.27

segédmunkás
( / Állás)

segédmunkás
2017.11.23

Művezető mélyépítési osztályra
( / Állás)

Művezető mélyépítési osztályra
2017.11.23

Termelésszervező
( / Állás)

Termelésszervező
2017.11.23

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3

Ingyenes apróhirdetések

Laminált padló , Padlószőnyeg lerakás
(Otthon, háztartás / Lakáskiegészítők)

Laminált padló , Padlószőnyeg lerakás

Iroda helyiség kiadó
(Ingatlan / Albérlet)

noimage

Aszfaltozás útépítés
(Otthon, háztartás / Építőanyag)

noimage

Aszfaltozás útépítés
(Otthon, háztartás / Építőanyag)

noimage

Solymári vendéglő csapata munkatársakat keres
( / Állás)

Solymári vendéglő csapata munkatársakat keres

Könyvajánló

 • Dr. Caroline Leaf: Tehetség vagy!

  Dr. Caroline Leaf: Tehetség vagy!

  Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondtak rólad, milyen teszt eredményeket értél el eddig, vagy mit gondolsz magadról! Benned akkora egyéni tehetség van, ami meg tudja változtatni a világot! >>>
 • Matematika felvételire

  Matematika felvételire

  Ezt a könyvet felvételire készülő 8.–os tanulóknak írtam. Átveszi az egész elméletet nyolcadik osztály végéig és sok megoldott feladatot és példát bemutatat. >>>
 • Hogyan fejlődjünk matematikából?

  Hogyan fejlődjünk matematikából?

  Ez a könyvem főleg 10., 11. és 12. osztályos középiskolásoknak szól, de más is használhatja aki komolyan érdeklődik a matematika iránt és szeretne nehezebb feladatokat megoldani matematikából. >>>
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó